Kuulun yökerhon diskopallo on taas esillä. Moni muistaa legendaarisen Hesarin eli Helsinki Clubin, joka oli pitkään yksi kaupungin suosituimmista yökerhoista. Hotelli Helsingin yökerho tosin suljettiin jo aikoja sitten, ja sen tilat ehtivät välillä palvella liikuntakeskuksenakin. Nyt sen diskopallo loistaa taas, mutta yökerhon sijaan juuri uusitun Solo Sokos Hotel Helsingin aulassa.Kuulun yökerhon diskopallo on taas esillä. Moni muistaa legendaarisen Hesarin eli Helsinki Clubin, joka oli pitkään yksi kaupungin suosituimmista yökerhoista. Hotelli Helsingin yökerho tosin suljettiin jo aikoja sitten, ja sen tilat ehtivät välillä palvella liikuntakeskuksenakin. Nyt sen diskopallo loistaa taas, mutta yökerhon sijaan juuri uusitun Solo Sokos Hotel Helsingin aulassa. …Read More

By

Leave a Reply