Adelen toiminta konsertissa on kerännyt faneilta kiitosta. Laulaja Adele, 34, esiintyi hiljattain Lontoossa ensi kertaa julkisessa konsertissa sitten tuoreimman albuminsa julkaisun. Adele joutui kuitenkin keskeyttämään konserttinsa auttaakseen yleisössä hätääntynyttä faniaan, uutisoi muun muassa yhdysvaltalaislehti People. Konsertissa kuvatulta videolta voi nähdä, kuinka laulaja pyytää bändiään lopettamaan ja lähettää järjestyksenvalvojat tarkistamaan tilanteen yleisössä.Adelen toiminta konsertissa on kerännyt faneilta kiitosta. Laulaja Adele, 34, esiintyi hiljattain Lontoossa ensi kertaa julkisessa konsertissa sitten tuoreimman albuminsa julkaisun. Adele joutui kuitenkin keskeyttämään konserttinsa auttaakseen yleisössä hätääntynyttä faniaan, uutisoi muun muassa yhdysvaltalaislehti People. Konsertissa kuvatulta videolta voi nähdä, kuinka laulaja pyytää bändiään lopettamaan ja lähettää järjestyksenvalvojat tarkistamaan tilanteen yleisössä. …Read More

By

Leave a Reply