Amber Heardin lakimiehet vaativat uutta oikeudenkäyntiä Johnny Deppiä vastaan. Näyttelijä Amber Heardia edustavat lakimiehet ovat jättäneet muodollisen pyynnön hänen tuomionsa kumoamisesta, uutisoi muun muassa Mirror. Heard tuomittiin 10 miljoonan dollarin korvauksiin kunnianloukkauksesta taannoisessa oikeudenkäynnissä ex-puoliso Johnny Deppiä vastaan. Lakitiimi sanoo, etteivät todisteet tukeneet tuomiota, ja vaatii uutta oikeudenkäyntiä.Amber Heardin lakimiehet vaativat uutta oikeudenkäyntiä Johnny Deppiä vastaan. Näyttelijä Amber Heardia edustavat lakimiehet ovat jättäneet muodollisen pyynnön hänen tuomionsa kumoamisesta, uutisoi muun muassa Mirror. Heard tuomittiin 10 miljoonan dollarin korvauksiin kunnianloukkauksesta taannoisessa oikeudenkäynnissä ex-puoliso Johnny Deppiä vastaan. Lakitiimi sanoo, etteivät todisteet tukeneet tuomiota, ja vaatii uutta oikeudenkäyntiä. …Read More

By

Leave a Reply