Formula ykköset tähtäävät hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. F1-kuskit antoivat tukensa mielenosoittajien ajatukselle fossiilisista polttoaineista luopumiselle. Mielenosoittajien keinot tunkeutua kielletylle alueelle, eivät olleet kuitenkaan F1-kuskien mieleen. Vaarallisessa tempauksessa mielenosoittajat istahtivat radalle, kunnes ratavirkailijat joutuivat raahaamaan aktivisti turvaan. Yhteensä seitsemän henkilöä pidätettiin ”Just Stop Oil” -aktivistiryhmästä, jonka tavoitteena on protestoida fossiilisia polttoaineita vastaan.Formula ykköset tähtäävät hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. F1-kuskit antoivat tukensa mielenosoittajien ajatukselle fossiilisista polttoaineista luopumiselle. Mielenosoittajien keinot tunkeutua kielletylle alueelle, eivät olleet kuitenkaan F1-kuskien mieleen. Vaarallisessa tempauksessa mielenosoittajat istahtivat radalle, kunnes ratavirkailijat joutuivat raahaamaan aktivisti turvaan. Yhteensä seitsemän henkilöä pidätettiin ”Just Stop Oil” -aktivistiryhmästä, jonka tavoitteena on protestoida fossiilisia polttoaineita vastaan. …Read More

By

Leave a Reply