Asuntolainaa nostaneet ottavat usein muitakin lainoja. Itse asuntolaina ei kuitenkaan ole laina, joka ajaa suomalaisten talouden useimmiten ongelmiin. Takuusäätiön sosiaalisten rahoituspalveluiden johtaja Minna Backman kertoo, että yhä useammalla keskituloisella suomalaisella on haasteita lainojen takaisinmaksun kanssa. Ongelmiin johtava velkakierre voi syntyä nopeasti sekä kelle tahansa. – Osa velkaantuu, kun elämässä tapahtuu jotakin yllättävää, osa kuluttaessaan rahaa kaikki mulle heti nyt -periaatteella. Tarpeet ovat suurempia, kuin mihin omilla tuloilla olisi varaa.Asuntolainaa nostaneet ottavat usein muitakin lainoja. Itse asuntolaina ei kuitenkaan ole laina, joka ajaa suomalaisten talouden useimmiten ongelmiin. Takuusäätiön sosiaalisten rahoituspalveluiden johtaja Minna Backman kertoo, että yhä useammalla keskituloisella suomalaisella on haasteita lainojen takaisinmaksun kanssa. Ongelmiin johtava velkakierre voi syntyä nopeasti sekä kelle tahansa. – Osa velkaantuu, kun elämässä tapahtuu jotakin yllättävää, osa kuluttaessaan rahaa kaikki mulle heti nyt -periaatteella. Tarpeet ovat suurempia, kuin mihin omilla tuloilla olisi varaa. …Read More

By

Leave a Reply